LA FORMACIÓ DUAL I ALTERNANÇA. OPORTUNITATS PER A LES EMPRESES

Aquest tipus de formació es basa en estudiants que, recuperant el model de “l’aprenent” i amb una preparació teòrica ja consolidada, passen a aplicar-la al camp de l’empresa, desenvolupant-hi tasques laborals i fent que aquesta feina serveixi com un guany per a l’empresa i per al jove, a un cost molt baix.

Qualsevol empresa, gran o petita, del sector que sigui, pot acollir-se a aquest programa.

Creiem fermament que és una eina que permet a l’empresa disposar de personal jove qualificat, adaptat a les seves necessitats, formar-lo en els seus processos i formes pròpies de treball i sense compromís posterior contractual.

El futur de la indústria catalana i, també, de la societat dependrà en els pròxims anys del grau de formació que els nostres joves obtinguin. Cal adaptar, doncs, aquesta formació a les necessitats actuals i futures de les empreses, integrant-les i fent-les imprescindibles en aquesta formació.

Al finalitzar l’acte oferirem la degustació d’una selecció de vins i caves del nostre municipi a càrrec de “Bodegues Sardà”.

Serà un gran plaer poder comptar amb la vostra  presència i participació en aquesta jornada, a la qual us podeu inscriure, bé telefònicament (93 772 38 78) o bé enviant un correu a oae@castellbisbal.cat. Per tal de facilitar-vos les acreditacions oportunes, us prego que confirmeu  la vostra assistència a través de les vies abans esmentades.

 

Tot esperant poder-vos saludar personalment, quedo a la vostra completa disposició.

Conxi Llurba Escobar

Regidora d’Indústria, Activitats i Promoció Econòmica

Ajuntament de Castellbisbal