Benvinguda

Com a Presidenta de l’Associació d’Empresaris de Castellbisbal, us dono la Benvinguda a la nostra pàgina web, principal instrument de comunicació i difusió actualment.

Aquesta associació ja té cinc anys de vida. Durant aquest curt però intens període, s’ha fet molta feina, intentant per una banda representar i defensar els interessos dels nostres associats, i per una altra banda procurant créixer com a Associació.

Al llarg del darrer any, hem redoblat els esforços per tal de donar una nova imatge a la nostra entitat, i tanmateix donar un nou impuls a l’associació per tal de créixer i ser més visibles al territori que ens envolta.

Com a Presidenta de l’Associació, entenc que hem de ser més ambiciosos, i seguir aprofundint en les feines ja iniciades, així com obrir noves línies d’actuació que permetin a la nostra jove entitat complir amb els seus objectius fixats.

En aquests moments delicats i incerts, volem transmetre un discurs optimista i positiu.  Mitjançant l’emprenedoria i l’associacionisme civil,  podem fer créixer el nostre territori, creant riquesa i desenvolupament, intentant aportar el nostre petit gra de sorra a ajudar a sortir de l’actual situació econòmica que vivim.

Per aquest motiu volem que moltes empreses de la nostra localitat es sumin en aquest projecte. Aquests són els nostres reptes. Us convidem a formar-hi part!

firmamaria

Maria Ruz García

Presidenta Castellbisbal Empresarial

maria