Carta 3a Jornada

capçaloficina

 

 

Departament de Promoció Econòmica

Exp. 000001/2014-UBB

 

Distingits/des senyors/es,

Un cop més em poso em contacte amb vostès per a convidar-los a participar en la 3a Jornada per a empresaris i emprenedors de Castellbisbal, que es celebrarà el proper 16 de maig de 2014 a les 9.30 h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Castellbisbal (av. Pau Casals, 9).

En aquesta ocasió, i per a donar continuïtat a l’esperit de les anteriors, els eixos temàtics sobre els que es desenvoluparà la jornada són:

INTERNACIONALITZACIÓ I INNOVACIÓ: MOTORS DE CREIXEMENT

Hi  comptarem amb l’assistència de:

  • El Sr. Antoni Maria Grau i Costa, director general d’Indústria  de la Generalitat de Catalunya, que inaugurarà la jornada i ens exposarà les actuacions que es duen a terme des del seu departament, per fomentar el desenvolupament i la competitivitat industrial de les nostres empreses.
  • La Sra. Núria Betriu i Sánchez, directora del programa “Catalunya Emprèn”, ens explicarà el programa que dirigeix i el suport necessari que es proporciona a través d’aquest a l’empresari en els processos d’internacionalització,  cooperació i en la innovació.
  • El Sr. Enric Rius,  CECOT, que ens informarà sobre com recuperar l’impost sobre la venda minorista a determinats hidrocarburs, conegut com el “cèntim sanitari”.
  • La Sra. Maria Ruz García, Presidenta de l’Associació d’empresaris Castellbisbal Empresarial, amb la seva exposició sobre el present i futur de l’empresa a Castellbisbal.

Estic segura que aquesta informació serà d’utilitat per al creixement i consolidació de la seva empresa i  del teixit industrial de Castellbisbal.

Serà un gran plaer poder comptar amb la seva  presència i participació en aquesta jornada, a la qual es poden vostès inscriure, bé telefònicament (93 772 38 78) o bé enviant un correu a oae@castellbisbal.cat. Per tal de facilitar-los les acreditacions oportunes, els prego que confirmin  la seva assistència a través de les vies abans esmentades.

Juntament amb aquest escrit els  enviem el programa de la jornada.

Tot esperant poder-los saludar personalment, els saluda,

 

Conxi Llurba Escobar

Regidora d’ Indústria, Activitats i Promoció Econòmica

 

Castellbisbal, 5 de maig de 2014