Valoració 3a Jornada

EMPRESARIS I EMPRENEDORS DE CASTELLBISBAL DEBATEN SOBRE LA INTERNACIONALITZACIÓ I LA INNOVACIÓ.

 

Una vuitantena de persones participen en la tercera edició de les Jornades d’empresaris i emprenedors de Castellbisbal que organitza la Regidoria d’Activitats, Indústria i Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a través de l’Oficina d’Atenció a l’Empresari i l’Emprenedor (OAE).
L’aposta per la internacionalització i la innovació com a clau de l’èxit empresarial va centrar el debat de les terceres jornades d’empresaris i emprenedors de Castellbisbal, que van tenir lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament el passat 16 de maig.
L’objectiu principal de la trobada, que va començar a les 9 del mati i es va allargar fins al migdia, ha estat abordar les vies de creixement que l’empresa i l’economia tenen al seu abast per generar ocupació, progrés i riquesa, aportant idees i solucions per seguir un nou model de creixement, al qual, en bona mesura, cal donar suport a través de la internacionalització i la innovació.
La ponència amb què es van inaugurar les jornades va anar a càrrec del director general de la Direcció General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Antoni Maria Grau, que va presentar el Pla Estratègic Industrial per a Catalunya, així com les diferents polítiques i actuacions que es duen a terme des del seu departament per fomentar el desenvolupament i la competitivitat industrials.

Després va ser el torn de la directora de Catalunya Emprèn, Núria Betriu, que va donar a conèixer les línies de suport que des d’aquest programa s’ofereixen en matèria d’internacionalització i innovació.

La xerrada sobre com recuperar el “cèntim sanitari”, que va impartir l’economista i responsable financer i fiscal de la patronal catalana CECOT, Enric Rius, i la intervenció de la presidenta de l’Associació d’Empresaris de Castellbisbal, Maria Ruz, van completar el programa de les jornades, que tenen el propòsit de oferir al teixit empresarial del municipi el suport i l’impuls al creixement de l’economia local.
La valoració de la trobada, que també va comptar amb la presència de la diputada de la Comissió d’Indústria i Innovació del Congrés, Imma Riera, ha estat molt positiva. “A més de fomentar la interrelació entre el teixit empresarial del municipi, amb aquestes jornades estem aconseguint posar en valor al conjunt de la indústria de Castellbisbal, un dels més importants de tot el Vallès Occidental”, destaca la regidora d’Activitats, Indústria i Promoció Econòmica, Conxi Llurba

Voleu més informació sobre els temes tractats a la Jornada?
·  Línies de suport a la Innovació i la Internacionalització:
ACCIO: Generalitat de Catalunya: Tel. 93 476 72 06 http://accio.gencat.cat/cat/
·  Com recuperar el cèntim sanitari:
CECOT: Tel. 93 736 60 14 www.cecot.org
·  Contactar amb l’Associació d’Empresaris de Castellbisbal:
CASTELLBISBAL EMPRESARIAL: Tel. 937720814 www.castellbisbalempresarial.cat